12.02.2020. u 18 sati, Pithos Zagreb, Ulica Jurja Žerjavića 7
Kremasti bešamel s dodatkom špinata, ostaci pečenja od jučer i fina domaća tjestenina sve su što vam treba za sjajan ručak!
Jučerašnji bogat ručak ne mora se pretvoriti u dosadne, hladne ostatke za danas.
Tijekom održivog laboratorija kuhanja predvođenog Sanjom Doležal saznati ćemo sve o načinima kako iskoristiti ostatke pečenja od jučer.
SUDJELOVANJE
NA DOGAĐAJU JE BESPLATNO!
Svaki
sudionik će dobiti na poklon torbu #srdačnohrana
🙂
Prijaviti se možete putem maila: ceip.info@gmail.com!
Održivi
laboratorij kuhanja dio je projekta “Srdačno,hrana”: https://www.ceip.hr/projekti/globalni-pristup-ucenju-o-otpadu-iz-hrane-u-neformalnom-obrazovanju
—
Tanja
Popović Filipović
Voditeljica programskog poslovanja
Phone:
098/908 82 32 |
0 Comments